WhatsApp'ta büyük sızıntı

Son yılların en popüler uygulaması WhatsApp, yeniliklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Yeni özellikleri sınırlı sayıda kullanıcıda deneyen WhatsApp’tan önemli bir sızıntı karşımıza çıktı.
WhatsApp'ta videolu arama özelliği testleri yapıldığı ortaya çıktı. İşte ekran görüntülerinden biri.

Beklenen bir diğer özellik ise QR kodu ve NFC özellikleriyle grup sohbetlerine davet özelliği. Bu özellik sayesinde artık çok kısa sürede kullanıcıları sohbetlere almak mümkün olacak.

Uzun zamandır beklenen WhatsApp videolu arama özelliği haricinde uygulama çok sayıda yeni özellikle karşımıza çıktı. Sesli arama, WhatsApp Web, WhatsApp Web’in Windows ve Mac platformları için masaüstü yazılımı, belge gönderimi ve uçtan uca şifreleme özellikleri son dönemlerde karşımıza çıkan özelliklerden.

Snapchat uygulaması bile videolu arama özelliği sunmaya başlamışken WhatsApp’ın geriden gelmesi zaten son derece anlamsızdı. Ekran görüntüleri, testlerin başladığını gösteriyor. Güncelleme kısa süre içerisinde bekleniyor.

Söz konusu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı belli değil. Ancak sıradaki yeniliğin bu olduğunu söyleyebiliriz. Yeni özellik dağıtılmaya başlandığında, artık bir kullanıcıyı aramak istediğinizde sesli mi yoksa görüntülü mü aramak istediğiniz sorulacak. Böylelikle tercihinize göre ister sesli, isterseniz videolu olarak arama başlatılabilecek. Görüşme esnasında ön ve arka kamera arasında geçiş yapmak da mümkün olacak. Ekran görüntüleri WhatsApp v2.16.80 beta sürümünde görüntülendi.

Kaynak: CnnTürk

    :

    :

    :

    :

    "WhatsApp'ta büyük sızıntı" hakkında Tweetler

    DİĞER BİLİM & TEKNOLOJİ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete