Günün Videosu

AKP’li belediye o iddiaları yalanladı!

Tokat'ın Zile İlçesi'nde bir buçuk metrelik çukurda ölü ve canlı sokak köpeklerinin bir arada olduğu vahşet görüntüleri ortaya çıktı.
Sosyal medya hesaplarında, 50 kedi-160 köpek kapasiteli hayvan barınağı reklamları yapan Zile Belediyesi, çıkan bu vahşet görüntülerle yaptıkları reklamla hiçbir ilgisi olmadığını ortaya koydu.

AKP’li belediyenin sokak hayvanlarını bu çukura attığı bu vahşet, Zileli bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Bir harfiyat bölgesinde bulunan çukur içerisine atılan köpekler, açlıktan bazıları öldüğü, hatta çukurda iskeletlere de rastlandığı, açlıktan kıvranan köpeklerin de  leşleri yediği görüntülendi.Önceki gün Zile halkının çocuk parkını yerle bir eden AKP’li belediye, şimdi de sokak hayvanlarına reva gördüğü muameleyle eleştirilerin hedefinde.

Çıkan bu haberlerde dolayı AKP’li Zile Belediyesi kendi sosyal medya hesabında bu iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama


10 Mart 2016 tarihinde bazı basın organlarında bilinçli ve art niyetli olarak belediyemizi yıpratma amaçlı karalayıcı iftira haber yapılmıştır.

Söz konusu ” AKP li belediyenin sokak hayvanlarına vahşeti” başlıklı haberde iftira dolu ithamlar vardır. Bunun gerçekle hiçbir alakası yoktur. Zile Belediyesi olarak sokak hayvanlarının meskun mahalden uzak bölgelerde bakımları ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Ayrıca sadece sokak hayvanlarını değil,tabiattaki diğer kuş,tilki,köpek vs hayvanlarına ağır kış şartlarında bakarak yaşamlarına katkıda bulunmaktayız.

Biz çevreci,korumacı,hayvan sever anlayışla sorumluluk duygusuyla hizmetlerimizi yürütüyoruz. Güzel çalışmalarımızla ilgili yüzlerce fotoğraf ve görüntüler mevcuttur.

Sol portal isimli siteden alıntı yapılarak yaygınlaştırılmaya çalışılan asılsız haberi yapanları insani değerlerde buluşmaya davet ediyorum.

Kaynak: haber.sol.org

    :

    :

    :

    :

    "AKP’li belediye o iddiaları yalanladı!" hakkında Tweetler

    DİĞER ÇEVRE HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete