Ünlü avukat Trump için çalışıyor ama Clinton'a bağış yapıyor

Trump'ın 40 milyon dolar "dolandırıcılık" yapmakla suçlandığı davaya bakan ünlü avukat Daniel Petrocelli'nin Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına bağış yaptığı ortaya çıktı.
ABD'de 8 Kasım'daki seçimlerde Cumhuriyetçi Parti aday adayı Donald Trump ile Demokrat Parti aday adayı Hillary Clinton'ın karşı karşıya geleceği kesin gibi. Trump ve Clinton artık ön seçimlerde birbirlerini hedef alıyor. 

Böyle bir dönemde emlak milyarderi Donald Trump'ı Hillary Clinton karşısında zora sokacak bir olay patlak verdi.

Trump Üniversitesi'ne kayıt yaptıran binlerce öğrenciyi 2013 yılında 40 milyon dolar "dolandırdığı" suçlamasıyla Cumhuriyetçilerin başkan aday adayı Donald Trump hakkında kamu davası açılmıştı.

DEFALARCA BAĞIŞTA BULUNDU 

Trump davayı kazanmak için ABD'nin ünlü avukatlarından Daniel Petrocelli ile geçtiğimiz yıl aralık ayında anlaşmıştı. Petrocelli'nin Trump'la anlaştıktan sonra da Clinton'ın seçim kampanyasına bağış yaptığı ortaya çıktı. 

Temiz Siyaset Merkezi'nin yayınladığı belgeye göre, Daniel Petrocelli ve bağlı bulunduğu hukuk bürosu Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına defalarca bağışta bulundu.

Petrocelli geçtiğimiz ocak ayında Clinton'ın seçim kampanyasına 2700 dolar bağışta bulundu. Petrocelli'nin hukuk bürosu O'Melveny&Myers'in de Clinton'ın kampanyasına 20 bin dolar bağış yaptığı ortaya çıktı.

Kaynak: NTV

    :

    :

    :

    :

    "Ünlü avukat Trump için çalışıyor ama Clinton'a bağış yapıyor" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete