Anayasa Profesörünün kızı da şiddet mağduru

"Eşinin evine yaklaşması" yasaklanan bıçaklı saldırgan, eşinin ofisini bastı, hem onu hem de Prof. Orhan Aldıkaçtı'nın kızı olan ortağı Sibel Aldıkaçtı'yı bıçaklayarak ağır yaraladı.
Vefat eden Prof. Orhan Aldıkaçtı'nın kızı Sibel Aldıkaçtı ortağının ayrılmak üzere olduğu eşinin bıçaklı saldırısında ağır yaralandı. İki kadını da ağır yaralayan Yavuz Ayazoğlu  tutuklanıp cezaevine konuldu.
EVİNİ TAŞIDI,POLİSE BAŞVURDU

Milliyetin haberine göre Akldıkaçtı'nın ortağı Dilek Ayazoğlu eşinin, şiddetinden korunmak için de polise ve adliyeye başvurdu. Mahkeme Yavuz Ayazoğlu'nun "eşine, ve yaşam mekanlarına yaklaşmasını" yasakladı.

OFİSİ BASTI

Dilek Ayazoğlu'nun evine yaklaşamayan eski eşi onu Mecidiyeköy'deki ofiste buldu. Ofiste bulunan erkek konuk kendini darbelerden korudu ama Sibel Aldıkaçtı da saldırganın bıçak darbelerinin hedefi oldu. Onu daha fazla bıçak darbesi almaktan saldırgana müdahale eden yakını kurtardı.

Her iki kadın da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırıda Dilek Ayazoğlu'nun vücuduna 6, Aldıkaçtı'nın vücuduna da 4 bıçak darbesi isabet etti. Saldırganın kendi vücuduna da etkili olmayan bıçak darbesi vurduğu, olay yerinden kaçmadığı polis tarafından ofiste yakalandığı öğrenildi.



    :

    :

    :

    :

    "Anayasa Profesörünün kızı da şiddet mağduru" hakkında Tweetler

    DİĞER KADIN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete