El insaf be Bahçeli!

"Koltuğunu sallantıda gördüğü için ipe un sermeye devam eden Bahçeli Bey: “Alınan kararların alayı geçersiz!” diyor..."
MHP'de tüzük kurultayının ardından muhalifler ve Bahçeli arasındaki savaş da devam ediyor. Kurultay'a yüksek katılımın oldğu MHP'de tüzüğün bazı maddelerinin değiştirilmesinin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'nin itiraz ve söylemleri de devam ediyor.

Sözcü yazarı Rahmi Turan, MHP'de son yaşananları köşesinde değerlendirdi. "Bahçeli Bey, böyle onurlu bir gidişi istemiyor" diyen Turan şunları yazdı:

EL İNSAF BE BAHÇELİ!

MHP'de fevkalade güzel bir kongre yapıldı, tüzüğün bazı maddeleri değiştirildi ve 10 Temmuz'da Genel Başkan seçimi yapılması kararı alındı.
Bunlar demokrasi adına güzel şeyler. Ancak… Gelin de bunu Devlet Bahçeli'ye anlatın…
Koltuğunu sallantıda gördüğü için ipe un sermeye devam eden Bahçeli Bey: “Alınan kararların alayı geçersiz!”
diyor ve:
“MHP hiçbir tuzağa düşmez! MHP'ye yuvalanmış çürük yumurtaları elemeyi iyi biliriz!” diye kükrüyor. Daha sonra da en vahim iddiasını ileri sürüp, MHP'de zafer kazanan muhalifleri “Paralelci” ilan edip:
“Pensilvanya'nın oyununa gelmeyin!” diye haykırıyor.
    *
Ah, ne diyeyim bilmem ki?
Koltuğunu kaybetme endişesi Sayın Bahçeli'nin aklını başından almış gibi…
Nasıl bir lider bu? Nasıl bir mantıktır? Öz be öz ülkücü olan MHP'lileri, hainlikle, cemaatçi olmakla suçluyor. El insaf birader!
Devlet Bahçeli'nin sakat düşüncelere sahip olduğuna, eski yıllarda AKP'ye yardıma koştuğu günlerde de tanık olmuştuk. Muhalefet yapacağı yerde iktidar partisini defalarca kurtarmış, ona hayat vermişti.
AKP, bugünkü iktidarını bile Devlet Bahçeli'ye borçludur!
Irmağın akışına karşı durulmaz. Devlet Bahçeli, tabandan gelen bu sele, ne yaparsa yapsın, dayanamaz… Öyle veya böyle gidecektir.
Fakat giderken, bir lidere, önder bir kişiye yakışır biçimde, şerefiyle gitmesi gerekir. Ancak, gördüğüm kadarıyla Bahçeli Bey, böyle onurlu bir gidişi istemiyor!


YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak: Rahmi Turan - sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "El insaf be Bahçeli!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete