​Diyet yapmak değil bu bakteri kilo verdiriyor!

İngiltere'de yapılan araştırmacılar, diyet yapmanın kilo vermede bir etkisi olmadığını, mide ve bağırsaktaki bazı bakterilerin zayıflattığını ileri sürdü
Sağlıklı kilo vermenin temelinde mide ve bağırsakta bulunan bakteriler yatıyor. Londra King’s Üniversitesi araştırmacılarının yaptığı çalışmada, diyet ya da egzersiz yapmanın önemsiz olduğu ortaya çıktı.

ZAYIFLAMA İLE İLGİLİ BİLDİĞİNİZ HER ŞEYİ UNUTUN!

Zayıflama ile ilgili olarak şimdiye kadar yapılan bütün araştırmaları çürüten bir çalışmaya imza atıldı. Londra King’s Üniversitesi’nden Tim Spector yaptığı araştırmalar sonucunda, kalori hesaplanarak yapılan diyetlerin değil, mide ve bağırsaklardaki bakterilerin kilo vermeyi sağladığını ileri sürdü.

PEYNİR, ÇİKOLATA, SÜT ÜRÜNLERİ 

Spector’un teorisine göre, mide veya bağırsakta yaşayan milyonlarca bakteri bedensel ve psikolojik sağlık üzerinde inanılmaz bir güce sahip. Spector, peynir, çikolata, süt ve ürünleri gibi besinleri tüketmenin bakteri sağlığını geliştirdiğini vurguluyor. Ceviz ve fındık gibi yemişler de bakteri sağlığını geliştiren besinler olarak biliniyor.

    :

    :

    :

    :

    "​Diyet yapmak değil bu bakteri kilo verdiriyor!" hakkında Tweetler

    DİĞER SAĞLIK HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete