Günün Videosu

E-Ticaret'in en büyük sorunu çözülüyor

E-ticaret sitelerine tek tek üye olmaktan kurtaracak bir uygulama hazırlandı. Genç girişimci Çağrı Cilara tarafından hazırlanan uygulamanın adı Payrov.
Uygulama sayesinde müşteri, kart bilgilerini alışveriş siteleri ile paylaşmadan alışveriş yapabilecek. E-ticaret sitelerine üye olarak hem fazla vakit harcayan hem de kişisel bilgilerini paylaşan müşteriler şikayetçi. Pratik bir çözüm bulundu. Payrov uygulaması müşterinin bir e-ticaret sitesine üye olmadan alışveriş etmesini sağlayacak şekilde tasarlandı.

Payrov'un kurucu ortağı Çağrı Cilara yaptığı açıklamada, "Payrov ile e-ticaret sitelerine üye olmanıza ve her site için tek tek kredi kartı bilgilerini paylaşmanıza gerek yok. Bunun için sadece Payrov’la çalışan e-ticaret sitelerinin ürün sayfasında yer alan kare kodu tıpkı WhatsApp Web’e giriş yapar gibi telefonunuza taratıyorsunuz, ardından Payrov’a tek seferliğine girdiğiniz ödeme yöntemlerinden (kredi kartı bilgileriniz vb.) birini seçiyor ve online siparişinizi onaylıyorsunuz. Böylece Payrov’la anlaşmalı olan ve kare kodu olan her yerden kart bilgilerinizi girmeden alışveriş yapabiliyorsunuz" şeklinde önemli bilgiler paylaştı.

Alışveriş yapmayı saniyeler gibi çok küçük bir zaman dilimine indiren Payrov'un avantajlarını Cilara şöyle sıraladı:

"Örneğin kadınlar online alışveriş yaptığı zaman bir siteden ayakkabısını, diğer siteden takısını ve üçüncü siteden kıyafetini satın almak isteyebiliyor. Günde 3-5 kez e-ticaret sitesine kredi kartı bilgisi ve teslimat adresi girmeye vakti mi var? Biz kare kodları doğrudan ürün sayfasına yerleştiriyoruz. Kare koda ürünü okuttuğunuz zaman ürün telefonun ekranına geliyor. Satın al düğmesine bastığınız zaman bir kere tanımladığınız banka kartı üzerinden satın alıyorsunuz."

Payrov sayesinde ödeme bilgisi ve kargo adresini seçmen işlemi 10 saniye bile sürmüyor.

    :

    :

    :

    :

    "E-Ticaret'in en büyük sorunu çözülüyor" hakkında Tweetler

    DİĞER BİLİM & TEKNOLOJİ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete