IŞİD'in suikast listesindeki milletvekilleri ve gazeteciler kim?

Milletvekilleri ve gazeteciler açıklama bekliyor: "IŞİD'in suikast listesinde ben var mıyım?"
KARŞI GAZETE | ÖZEL

Kilis'te IŞİD'e yönelik bir operasyonda geçen haftalarda ele geçirildiği söylenen suikast listesi, güvenlik birimlerinin takibinde...

VALİLİKLER BAZI VEKİLLERE KORUMAYA VERMEYE BAŞLADI

Basına yansıyan haberlerde  bazı milletvekilleri ve gazetecilerin infaz listesinde olduğu ifade edilmişti... Karşı Gazete'nin edindiği bilgiye göre listedeki milletvekillerinin seçilmiş olduğu il valiliklerine uyarı gönderen Emniyet, hedefteki bazı isimlere koruma vermeye başladı...

HEM İKTİDAR HEM MUHALEFET MİLLETVEKİLLERİ HEDEFTE

Özellikle sınır bölgelerindeki illerin hem iktidar hem de muhalefete mensup milletvekillerine olası saldırılara karşı dikkatli olmaları uyarıları yapılıyor... Ancak vekillere IŞİD'in suikast listesinde olup- olmadıklarına dair kesin bilgi verilmiyor.

Başta muhalefet partilerinin mensubu olmak üzere; IŞİD eylemleri ve üyeleri hakkında konuşan milletvekilleri ve haber yapan  gazeteciler ise suikast listesinde olup olmadıklarına dair kesin bilginin kendilerine verilmesini, önlemlerini buna göre almayı istiyor.

MİLLETVEKİLLERİ, GENEL MERKEZLERİNİ ARAYA SOKACAK: "LİSTEDEKİ İSİMLERİ ÖĞRENİN"

Karşı Gazete'nin edindiği duyumlara göre milletvekilleri, listenin içeriğini öğrenmeye yönelik olarak kısa süre içinde resmi girişimlerde bulunmaya başlayacak. Vekiller  partilerinin genel merkezleri aracılığıyla kurumsal olarak Emniyet'e başvuru yapılmasını ve listedeki isimlerin açıklanmasını istiyor.

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr
 

    :

    :

    :

    :

    "IŞİD'in suikast listesindeki milletvekilleri ve gazeteciler kim?" hakkında Tweetler

    DİĞER ÖZEL HABER HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete