Beşiktaş ertelenen maçlar için tarih verdi

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yoğun kar yağışının etkisiyle oluşan elverişsiz saha koşulları nedeniyle ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarını oynamak istedikleri tarihi açıkladı.
Albayrak, kötü hava koşulları sebebiyle ileri bir tarihe ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşılaşmaları için planlama yaptıklarını ve bu konudaki görüşlerini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildireceklerini söyledi.

NTV Spor'a konuşan siyah-beyazlı yönetici, "Nereye gitsek kar peşimizi bırakmıyor. Trabzonlu olan Şenol Güneş Güneş de İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi de 'Böyle kar görmedik' diyorlar. Maçların ne zaman oynanacağını elbette biz belirleyecek değiliz, TFF'nin işi. Program çok yoğun olduğu için biz sadece önerimizi yapacağız. Bu da 3 Şubat ve 18 şubat tarihleri olacak. 3 Şubat'ta Mersin İdmanyurdu, 18 Şubat'ta Trabzonspor maçını oynamak istiyoruz" ifadelerihi kullandı.

Kar yağışı nedeniyle geceyi Trabzon'da geçiren takımının büyük olasılıkla bugün de kentte kalacağını belirten Albayrak, "Böyle bir durum olursa antrenman yapmak için Trabzonspor'dan yer isteyeceğiz. Bunlar doğa olayları, çok normal. Maçlar ertelendi diye takımda herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Futbolcuların keyfi yerinde. Maç oynamamış olmayı dert etmiyoruz" dedi.

"ERSAN DAHİL KİMSE GİTMİYOR"

Beşiktaş Basın Sözcüsü, Çin'den son derece cazip bir teklif alan Ersan Gülüm dahil hiçbir futbolcuyu satmayacaklarını vurgulayarak, "Artık bu saatten sonra ne futbolcu alacağız, ne de satacağız. Transferi tamamen kapattık. Buna Ersan da dahil. Sezon sonuna kadar beraberiz. Kendisi de artık gitmek istemiyor zaten" açıklamasını yaptı

    :

    :

    :

    :

    "Beşiktaş ertelenen maçlar için tarih verdi" hakkında Tweetler

    DİĞER YAŞAM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete