​İşte Koç’un son hayali

KOÇ Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, Mustafa Koç'un son hayalini Koç Holding'te yapılan cenaze töreninde paylaştı.
KOÇ Holding CEO’su Çakıroğlu, Mustafa Koç’un veda töreninde konuştu. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç için Nakkaştepe’deki holding binasında tören düzenlendi.

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu veda töreninde yaptığı konuşmada, “Kaybımızı kabullenmek güç, konuşmak zor, kelimeler yetersiz. Bizler için Mustafa Bey, “Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç’tan” çok daha fazlasıydı” dedi.

Çakıroğlu, “Her zaman çok önem verdiğiniz toplumsal sorumluluk bilincinin ülke geneline yayılmasını sağlayan projelerimize devam edeceğiz. Kısacası, ülkemize her alanda hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Topluluğumuzu uluslararası arenada hedeflediğiniz, arzu ettiğiniz seviyeye taşıyacağız. Ve size her zaman layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

İŞTE KOÇ’UN SON HAYALİ

Çakıroğlu, Koç’un son Üst Düzey Yöneticiler Toplantısı’nda yaptığı konuçmasından alıntılar yaparak sözlerini sürdürdü. “Müsaadenizle konuşmasından alıntılar yapmak istiyorum. Şöyle dedi:

“Vehbi Bey’in hayali ile topluluğumuz, holdingimiz kuruldu. Rahmi Bey’in hayalleri ile topluluğumuz büyüdü, yeni ortaklıklar gerçekleştirdi. Dışa açılmaya başladı. Benim hayalim de rakiplerle arayı açmaktı. Sizlerin liderliği, ekiplerinizin katkısı ile bu hayalleri bir bir gerçekleştirdik. Yeni satınalmalar ile grubumuzu büyüttük. Yurtiçindeki liderliğimizi perçinledik”

Dedikten sonra şöyle devam etmişti:

“Bugün sizlerle bundan sonraki hayalimi paylaşmak istiyorum. Bundan sonraki hayalim: Uluslararası arenada çok daha önemli ve büyük başarılar gerçekleştirmek. Yurtiçindeki uzun vadeli liderliğimizi yurtdışına taşımak. Portföyümüzü küresel arenada da faaliyet gösteren şirketler ve organizasyonlar ile desteklemek”

Mustafa Bey bu sözleriyle vizyonunu ve hedeflerini bizlerle güçlü bir şekilde paylaşmıştı.

Nitekim kendisiyle son Amerika seyahatimizi de, bu doğrultuda, potansiyel yatırımları değerlendirmek üzere yapmıştık. Bu seyahatte uluslararası vizyonu doğrultusunda kararlılığını bir kez daha gördüm. Şimdi bu hayalleri ve vizyonu birbirimize sımsıkı sarılarak bizler gerçekleştireceğiz.”

    :

    :

    :

    :

    "​İşte Koç’un son hayali" hakkında Tweetler

    DİĞER YAŞAM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete