Cin çarptı, kendini doğradı

İstanbul'daki rezidans cinayetiyle ilgili ifade veren sanık, ''Ona cin musallat olmuş, birden kendini doğramaya başladı'' dedi.
Ümraniye'de bir rezidansta oturan 35 yaşındaki Fatma Şerban'ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme'de yakalanan Köksal Şahin'in ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

"CİN MUSALLAT OLMUŞ"

Olay gününü anlatan sanık, "Anladığım kadarıyla ona cin musallat olmuş. Beni bırakıp kendini doğramaya başladı. Hatırladığım kadarıyla bıçağı boğazına çekti. Sonra da yere düştü" dedi.
 

BOYNUMDA Kİ MUSKAYI LAVOBOYA ATTI

Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Köksal Şahin (33), Fatma Şerban'ın kardeşi Sibel Şerban ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada savunma yapan Şahin, Şerban ile zaman zaman görüştüklerini belirterek, "Olay günü  'Senin canın sıktın. Stresini alayım' dedi. İstemedim. Boynumda asılı olan duayı koparıp lavaboya attı.

BIÇAKLA BANA SALDIRDI

Yüzü ve tavırları değişti. Anladığım kadarıyla ona cin musallat olmuş. Bana sert sert bakarak, mutfağa gitti ve elinde bıçakla yanıma geldi. Sonra bıçakla bana saldırmaya başladı. İleri geri boğuşurken bıçak kendi karnına saplandı. Hiçbir şey olmamış gibi bana saldırmaya devam ediyordu. Ben de bir taraftan kendimi savunuyor ve kaçmaya çalışıyordum" dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Cin çarptı, kendini doğradı" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ