Cüneyt Özdemir, Meltem Cumbul'la görüntülendi

Görüntülendiğini fark eden ünlü televizyoncu paniğe kapılıp mekanın içine saklandı.
Televizyoncu Cüneyt Özdemir, önceki gün oyuncu Meltem Cumbul'la Nişantaşı'nda buluştu. Görüntülendiğini fark eden ünlü televizyoncu, paniğe kapılıp mekanın içine gizlendi.

5 N 1K' isimli programın yapımcısı ve sunucusu Cüneyt Özdemir, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Ünlü televizyoncu; bir kafede bir erkek arkadaşıyla buluştu. İkiliye, daha sonra Özdemir'in bir dönem ilişki yaşadığı Meltem Cumbul da katıldı. Gazeteciler tarafından görüntülendiğini fark eden Cüneyt Özdemir, paniğe kapıldı. Ünlü televizyoncu, çağırdığı garsondan gazetecileri engellemesini istedi.



GARSONUN ARKASINA GİZLENDİ

Garsonun arkasına gizlenen Cüneyt Özdemir, Meltem Cumbul ile aynı karede görüntülenmemeye çalıştı. Bu durumdan rahatsız olan televizyoncu, apar topar mekanın içine kaçtı. Görüntülendiklerini fark eden Meltem Cumbul da masadan uzaklaştı. Bir süre sonra masaya dönen ünlü oyuncu, Özdemir'in arkadaşlarıyla oturdu. Ardından bir telefon konuşması yapan Meltem Cumbul, kafenin içine girdi. Bir süre içeride oturup yaşananlar hakkında konuşan ikili, durumu değerlendirdi. Meltem Cumbul ve Cüneyt Özdemir; dışarı çıkmak için kendilerini görüntüleyen muhabirinin gitmesini bekledi.

Kaynak: Günaydın

    :

    :

    :

    :

    "Cüneyt Özdemir, Meltem Cumbul'la görüntülendi" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete