Galatasaray'da şok sakatlık!

Hakan Balta'yı Fenerbahçe derbisinde kaybeden Cim Bom, akşam idmanında bir kez daha sakatlık kabusu yaşadı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde fiziksel çalışma gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışmalar üzerinde duruldu.Sağ üst ön adale grubunda zorlanma oluşan Semih Kaya'nın tedavisine başlandı.

Milli futbolcunun hafta sonunda Başakşehirspor ile oynanacak mücadelede forma giyme ihtimali azaldı. Semih'in maç gününe kadar tedavisine devam edileceği ancak uzun süreli sakatlığı sonrası yaşadığı bu problem nedeniyle karşılaşmada oynamasının hayli güç olduğu bildirildi.

İKİ SAVUNMACI KALDI

Hakan Balta ve Semih Kaya'nın yokluğunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun elinde ise iki savunmacı kaldı. Aslan'ın hocasının ligin ilk yarısında Galatasaray'ın 4-0'lık skorla boyun eğdiği Başakşehirspor'a karşı Chedjou-Koray Günter ikilisiyle mücadele etmesi bekleniyor.

Kadrodaki bir başka savunmacı Gökhan Zan ise ara transfer döneminde bir başka kulübe gitmediği için başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın talimatıyla kadroya alınmıyor. İki önemli eksiğe rağmen, Gökhan'ın Başakşehirspor maçının 18 kişilik kadrosunda da yer alması beklenmiyor.

Hakan Balta, tedavisinin ardından salonda takımdan ayrı çalışma yaptı.Galatasaray, İstanbul Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

    :

    :

    :

    :

    "Galatasaray'da şok sakatlık!" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ