​Galatasaray’dan müthiş geri dönüş!

Spor Toto Süper Lig'in 25 haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa karşısında 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi 3-2 kazanarak müthiş bir geri dönüşe imza attı.
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup ederek zirve yarışından önemli bir galibiyet elde etti. Aslan, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada galip gelerek müthiş bir geri dönüşe imza attı.

Maça ev sahibi ekip Kasımpaşa hızlı başladı. 16’da Andre Castro Kasımpaşa’yı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Portekizli yıldızın gelişine vuruşunda Fernando Muslera çaresiz kalınca top ağlarla buluştu. Bu golden tam 27 dakika sonra Paşa’da Tunay Turan sahneye çıktı. Oscar Scarione, ceza alanı içine girdiği anda topu Tunay attı. Sağ ayağıyla topun gelişine vuran Tunay, ilk yarının skorunu da belirleyen golü attı: 2-0

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Galatasaray oldu. SARI-KIRMIZILILAR 52’de Selçuk İnan’ın attığı golle karşılaşmada farkı 1’e indirdi. 55. dakikada Yasin Öztekin ceza alanı içine girdi ve kaleci Ertaç Özbir ile karşı karşıya kaldı. Sağ tarafta Umut Bulut’u gören Yasin, takım arkaşına “al da at” dedi ve mücadelede eşitlik sağlandı.

65. dakikada Aslan’ı öne geçiren gol Burak Yılmaz’ın ayağından geldi. KRAL, Umut Bulut’un altıpasa çevirdiği topu güzel bir kafa vuruşuyla ağlarla buluşturdu: 2-3 Galatasaray bu altın değerinde galibiyetle, puanını 55’e yükseltti. Maç fazlasıyla liderliğe oturan SARI KIRMIZILI ekip, oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş derbisine odaklandı.

    :

    :

    :

    :

    "​Galatasaray’dan müthiş geri dönüş!" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ