​Yalçın Ayhan'dan kavga açıklaması

İstanbul Başakşehirli futbolcu Yalçın Ayhan, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.
İstanbul Başakşehirli futbolcu Yalçın Ayhan, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile 2-2 berabere biten maçta önemli fırsatlar yakaladıklarını ancak bir puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi.
 
Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, Türk Telekom Arena'ya puan için geldiklerini dile getirerek, "Zaten oyun stratejimiz de bugün ona yönelikti. 2-0 geriye düştük ama kopmadık. Maçı çevirmeyi umuyorduk. Galatasaray gibi önemli bir takım karşısında deplasmanda fırsatlar yakaladık ama maalesef bir puanla yetindik. Her iki takımı da tebrik ediyorum" diye konuştu.
 


Maçın son bölümünde yaşanan ve stat koridorlarına da taşınan gerginlikle ilgili soru üzerine Yalçın, "Biz sahada taraftarlarımızı selamlarken içeride kargaşa olmuş.

Geldiğimizde ortalık sakinleşmişti. Bunlar tasvip etmediğimiz şeyler. Bunlar yakışmıyor. Kimin suçlu kimin suçsuz olduğunu bilmiyorum ama bu tarz durumlardan uzak kalmamız lazım.


"BUNLAR YAKIŞMIYOR"

Zaten taraftarlar maça bu sezon gerektiği kadar özen göstermiyor bir de bu tarz davranışlarla biz onları uzak tutarsak hiçbir anlamı kalmaz"
değerlendirmesinde bulundu.

    :

    :

    :

    :

    "​Yalçın Ayhan'dan kavga açıklaması" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ