Devlet artık Twitter'da

e-Devlet hizmetlerinde sosyal medyadan yararlanılmasına yönelik olarak hizmetlerin sunumunda sosyal ağ imkanları etkin şekilde kullanılacak.
Bu kapsamdaki hizmetlerin sunumunda mobil teknolojilerden ve sosyal medya imkanlarından etkin biçimde yararlanılacak.

Bu amaçla kamu kurumlarına yol gösterecek bir rehber hazırlanacak, öncelikli hizmetler bir program dahilinde mobil ortama aktarılacak ve kullanıcı talepleri dikkate alınarak mobil hizmetler ve sosyal medya kullanımı düzenli olarak geliştirilecek.

HİZMETLER SUNUMUNDA SON GELİŞMELER TAKİP EDİLECEK 

e-Devlet hizmetlerinde mobil platformlar ve sosyal medyadan yararlanılması yaklaşımı doğrultusunda atılacak adımlar şöyle:

- Kamu hizmetlerinin sunumunda mobil teknolojiler ve sosyal medya imkanlarının daha etkin kullanılabilmesi ve kamu kurumlarının teşvik edilmesi amacıyla bir rehber hazırlanacak.

- Kamu hizmetlerinden mobil ortamda sunum potansiyeli yüksek olanlar talep analizi ile belirlenecek ve önceliklendirilecek.

- Mobil ortama aktarılacak hizmetler, hazırlanacak rehber ve kurumların kurumsal bilişim stratejileri ile uyumu gözetilerek bir program dahilinde hayata geçirilecek.

- Mobil teknolojiler ve sosyal medya alanındaki son gelişmeler ile sunulan hizmetlerdeki kullanım kolaylığı ve sıklığı dikkate alınarak hizmetler düzenli olarak gözden geçirilecek ve geliştirilecek.

    :

    :

    :

    :

    "Devlet artık Twitter'da" hakkında Tweetler

    DİĞER BİLİM & TEKNOLOJİ HABERLERİ