Patronlardan AKP'ye çağrı: Ekonomiye dönelim

Patron derneklerinin temsilcileri, seçimlerinin geçmesinin hemen ardından AKP'ye sulh çağrısı yaptı. Seçimlerin geçtiğini belirten patronlar, gündemin yeniden ekonomiye dönmesini istedi.
Patron derneklerinin temsilcileri, dün yapılan genel seçimlerin ardından, AKP'ye işbirliği ve barış çağrısı yaptı.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, AKP'nin önceliklerinin ekonomi ve istikrar kadar toplumdaki gerginliklerin de önlenmesi olacağını söyledi.

Seçim sonuçlarını Twitter'dan değerlendiren Yorgancılar,"Halkımız çözümsüzlük istemediğini bir kez daha ortaya koydu" dedi. Yorgancılar, “Halkımız yüksek katılım ile ülkesine bağlılığını gösterdi. Kazanan ve kaybeden partiler ülkemizi iyi analiz etmeli. Yeni hükümetimizin öncelikleri ekonomi ve istikrar kadar toplumdaki gerginliklerin de önlenmesi önemli bir görevi olacaktır.” dedi.

GÜLER SABAHCI : KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, AKP'nin tek başına iktidar olmasını “Seçmen AK Parti'ye tek başına hükümet etme ve birlik ve beraberliği yeniden tesis etme görevi vermiştir. En kısa zamanda barış ve reform süreci öncelikli yeni bir döneme girmeliyiz. Kaybedecek vaktimiz yok.” şeklinde değerlendirdi. 

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, 1 Kasım milletvekili genel seçimi sonucunu, “Bu sonuç, uzun zamandır duraksamış olan ekonominin yeniden ana gündem maddesi haline gelmesi ve yapılması gereken yapısal reformlar açısından da önemli bir fırsat olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: haber.sol.org.tr

    :

    :

    :

    :

    "Patronlardan AKP'ye çağrı: Ekonomiye dönelim" hakkında Tweetler

    DİĞER EKONOMİ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete