Erdoğan'ın akıl hocası Gulbettin Hikmetyar komaya girdi

Hizb-i İslami'nin lideri Gulbettin Hikmetyar'ın ölüm döşeğinde olduğu öğrenildi.
Afganistan’daki Hizb-i İslami örgütünün lideri ‘küresel terörist’ Gulbettin Hikmetyar’ın tedavi gördüğü Pakistan’da ölüm döşeğinde olduğu bildirildi.

Fars Haber Ajansı’nın Afgan askeri kaynaklarına dayandırdığı haberine göre uzun süredir Pakistan’ın Peşaver kentinde yaşayan Gulbeddin Hikmetyar iki gün önce ağırlaşarak Karaçi kentindeki bir hastaneye kaldırıldı.

Habere göre; Afgan yetkili Ahmet Saidi, Afgan liderin hastaneye kaldırıldıktan kısa bir süre sonra komaya girdiğini ve durumunun ümitsiz olduğunu bildirdi. Afganistan’ın en güçlü liderlerinden biri olarak bilinen ve bir dönem başbakanlık da yapan Hikmetyar Washington tarafından “küresel terörist” ilan edilmişti.

IŞİD’İ DESTEKLEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençliğindeki idollerinden Gülbeddin Hikmetyar, geçtiğimiz yıl haziran ayında IŞİD’i desteklediğini duyurmuştu. International Business Times’ın haberine göre Gülbeddin Hikmetyar’ın önderliğini yaptığı Hizb-i İslami örgütünün ülkede güçlenmeye çalışan IŞİD’e katkı sağlayabileceği belirtilmişti.

TAYYİP ERDOĞAN’LI FOTOĞRAFI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Recep Tayyip Erdoğan’ın 1993 yılında Refah Partisi yöneticisi olduğu dönemde Hikmetyar ile olan fotoğrafı çok konuşulmuştu. Fotoğrafın Hikmetyar’ın bir İstanbul ziyaretinde çekildiği bildirilmişti.
  • Niyazi Alper Yurt
    Çöküş. Niyazi Alper Yurt - 12 Ekim 2015 Çöküş ün çemberi hızla daralıyor. Kısa zamanda kötülüklerinin hesabını verecekler.

:

:

:

:

"Erdoğan'ın akıl hocası Gulbettin Hikmetyar komaya girdi" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete