Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli oldu

İşte Galatasaray'ın yeni teknik direktörü. Cesare Prandelli ile yollarını ayıran sarı kırmızı ekip 55 yaşındaki çalıştırıcıyla anlaşmaya vardı.
GALATASARAY HİKMET KARAMAN'LA ANLAŞTI

Cesare Prandelli ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray, yeni teknik direktör arayışına girdi. Abdurrahim Albayrak ve ekibi ilk olarak Hikmet Karaman’la temas kurarken, tecrübeli teknik adamın da Galatasaray’ı çok istediği anlaşıldı. Daha önce yaptığı açıklamalarla “bu takımı uçururum” diyen ve maliyeti sebebiyle ön plana çıkan 55 yaşındaki çalıştırıcıyla anlaşmaya çok yakın olan sarı kırmızılıların diğer hoca adayları ise Mustafa Denizli, Tugay Kerimoğlu, Hasan Şaş ve Saffet Susic oldu.

HİKMET KARAMAN DAHA ÖNCE DE GALATASARAY'LA ÇALIŞMIŞTI

Kariyerinde bundan önce bir çok takımı çalıştıran ve genelde de başarılı bir çizgi tutturan Hikmet Karaman 1995-1996 yılında Galatasaray’da çalışmıştı. Çok iyi Almancası ve İngilizcesi olan tecrübeli teknik direktör sarı kırmızılılarla M.United – Göteborg ve Barcelona ile mücadele etmişti.

HİKMET KARAMAN KİMDİR?

Galatasaray'da teknik direktör Reinhard Saftig'in yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır. Daha sonra Erzurumspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Adanaspor, Kocaelispor ve birçok Anadolu takımlarındada teknik direktörlük yapmıştır.

    :

    :

    :

    :

    "Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli oldu" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ