Sevgide güneş gibi oldular

Ünlü Ressam Handan Baykal’ın düzenlediği “Sevgide Güneş Gibi Ol” isimli karma resim sergisi farklı dinleri ve dilleri buluşturdu.
Tarihi Buca Protestan Kilisesi’nde, Her biri kendi dallarında tanınmış 70 sanatçının eserlerinden oluşan sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. 

SEVGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR

 
Ulusal ve uluslar arası bütünlüğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Handan Baykal, “Sergimize tahminimizin üzerinde üzerinde bir ilginin olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Farklı dinlerin temsilcilerinin bir araya gelmesi ve kucaklaşması umarım savaş naralarının atıldığı dünyamıza örnek olur. Burası bir başlangıçtı. İnşallah önümüzdeki süreçte sanatçılarımızla birlikte Almanya, Fransa ve Yunanistan’da da sergi düşüncemiz var. Biz biliyoruz ki sevgi paylaştıkça artar.” Dedi. Buca Protestan Kilisesi Pastörü Ertan Çevik ise, " Bu tablo her birimizin Allah'ın yaratmış olduğu insanlar olarak karşılıklı sevginin, hoşgörünün ve anlayışın ifadesidir. Oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    :

    :

    :

    :

    "Sevgide güneş gibi oldular" hakkında Tweetler

    DİĞER KÜLTÜR & SANAT HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete