​Ahmet Hakan’a saldıranlarla ilgili ilginç iddia

CHP'li Niyazi Nefi Kara, Ahmet Hakan'a saldırı olayını Meclis gündemine getirdi.
CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, gazeteci Ahmet Hakan’ı darp eden kişilerin telefon konuşmalarında Reza Zarrab’ın izine rastlandığı iddiasını TBMM gündemine taşıdı.

Kara, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde Ahmet Hakan’ın 1 Ekim 2015 tarihinde evinin önünde dört kişinin saldırısına uğradığını hatırlattı. Önergede, “Bu saldırganların Emekli Özel Harekâtçı Yahya Kemal Gezer tarafından görevlendirildiği ortaya çıktığı, Yahya Kemal Gezer’in, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, saldırganlarla birlikte hapis cezasına çarptırılmasının istendiği sanıklardan biri” olduğuna işaret edildi.

CHP’li Kara, Hakan’ın kendisi hakkında yazdığı eleştirilerden rahatsız olan İşadamı Reza Zarrab’ın saldırı talimatını verdiği ve Reza Zarrab’ın bu amaçla Gezer’i görevlendirdiği yolunda İstanbul Emniyeti’ne ulaşmış herhangi bir bilgi var olup olmadığının yanıtlanmasını istedi. Bakan Ala’nın cevap vermesi istenen bir diğer soru da olayın öncesinde ve sonrasında Reza Zarrab’ın özel koruması olarak görev yapan şahıslar ile Gezer arasında herhangi bir temasın tespit edilip edilmediği oldu. Kara ”“Gezer ile Sarraf’ın korumaları arasında bir ilişki olup olmadığı telefon kayıtları üzerinden araştırılmış mıdır? Olay sonrasında Sarraf’ın koruma görevlileri ile İstanbul Emniyeti yetkilileri arasında bir görüşme gerçekleşmiş midir?” sorularını da yöneltti.

    :

    :

    :

    :

    "​Ahmet Hakan’a saldıranlarla ilgili ilginç iddia" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete