AKP'li başkandan iğrenç paylaşım

Tekirdağ'da herkes bunu konuşuyor... Eski AKP Çerkezköy İlçe başkanı Alaettin Demirbağ "95 değil 1095 kişi ölseydi de..."
KARŞI GAZETE | ANKARA

Hakkındaki taciz iddiaları nedeniyle AKP Çerkezköy İlçe başkanlığı'ndan istifa etmek zorunda kalan Alaettin Demirbağ, şimşekleri yine üzerine çekti.

marmarahaber.com.tr adlı internet sitesinin haberine  Demirbağ; Ankara'daki 97 kişinin öldüğü terör saldırısı hakkında sosyal paylaşım sitesinde  "95 değil 1095 kişi ölseydi de o hamile eşinin ve 3 yaşındaki çocuğunun yanındaki polis ölmeseydi” yorumu yaptı. Ancak Demirbağ, gelen tepkiler üzerine bir süre sonra paylaşımını sildi.

AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise paylaşımları ilgili olarak  "Yapılan bu açıklamanın partimizle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Açıklama sadece ve sadece sahibini bağlar” değerlendirmesi yaptı.

karsigazete.com.tr
  • Mahir Doğan
    Zavallı Mahir Doğan - 14 Ekim 2015 Ölen 95 kişinin elinde silah yoktu, hiç bir taşkınlık ta yapılmıyordu. Onlar o polisin de ölmemesi için sadece BARIŞ istiyorlardı. Gencecik fidanlar toprağa düştü. Sen insan mısın yaratık....

:

:

:

:

"AKP'li başkandan iğrenç paylaşım" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete