İstanbul valisinden ilginç Hürriyet çıkışı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Hürriyet'e yapılan saldırı ve sonrası ile ilgili çok çarpıcı ifadelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘400 vekil‘ ifadesini çarpıtmakla suçlanan Hürriyet gazetesinin İstanbul’un Bağcılar semtindeki binasına 48 saat içinde düzenlenen iki saldırıdaki müdahalenin yeterli ve zamanında olduğunu savunan İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Hürriyet’e saldırı yapıldığında evime yapılmış gibi hissettim” dedi.

‘Eleştiri olursa sistem sağlıklı işler’

Eleştirinin herkesin hakkı olduğunu vurgulayan Şahin, “Bir gazete bir yazı yazdığında ‘nasıl yazdı’ diye düşünmek doğru değil. Yönetim sistemi içinde yaşıyorsanız birileri eleştirilmeli. O zaman sistem sağlıklı işler. Eleştirilmezse muhakkak yanlış yapılır” diye konuştu.

Hürriyet’e saldırı esnasında bir yazar arkadaşının kendisini aradığını ve ekiplerin bu konuşmadan 10 dakika sonra olay yerinde olduğunu aktaran Şahin, “Hürriyet, yalan yanlış haber yapsa bile cam çerçeve kırılmamalıydı. Hürriyet’e saldırı yapıldığında evime yapılmış gibi hissettim” dedi.

‘Ulusal duyguları fazla kabarmış bir grup’

İki saldırıda da yeterli ve zamanında müdahale yapıldığını savunan Şahin, “İkinci saldırı spontan gelişti. Ulusal duyguları fazla kabarmış bir grubun saldırısı olarak düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

    :

    :

    :

    :

    "İstanbul valisinden ilginç Hürriyet çıkışı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete