​Tahir Elçi cinayetinde yeni görüntüler

Tahir Elçi'nin öldürüldüğü çatışma sonrasına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde polisler, görevlerini yapmaya çalışan gazetecilere saldırıyor.
28 Kasım günü Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin öldürüldüğü, polis memurları Cengiz Erdur ile Ahmet Çiftaslan’ın şehit edildiği, bir polis ile gazetecilerin yaralandığı olayla ilgili yeni MOBESE görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde olay sonrası paniğe kapılan polisler, tek işleri yaşananları kamuoyuna aktarmak olan gazetecilere saldırıyor.

GAZETECİLERE TEKMELİ DİPÇİKLİ SALDIRI

Yeni görüntülerde, olay sonrası yaşanan kargaşa dikkat çekiyor. Görüntülerde bazı polislerin, basın açıklamasını takip ederken çatışmanın ortasında kalan ve bölgeden kaçmaya çalışan gazetecilere tekme ve silah dipçiği ile vurduğu görülüyor.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



Zaman zaman havaya ateş açılırken, olay sonrasında bir seyyar sigara tezgahının tekmelenmesi de görüntülere yansıyor. Olay günü, Tahir Elçi’nin açıklaması, aynı dakikalarda 2 polisin şehit olduğu terörist saldırı ve sonrasında yaşananlarla ilgili görüntüler basına yansımıştı.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "​Tahir Elçi cinayetinde yeni görüntüler" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete