Berkin Elvan ile ilgili kitap satılacak mı ?

"Berkin ile öfkeli padişah" isimli kitap sosyal medyada tepkilere neden oldu.
Gezi eylemleri sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle vurulan 269 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan ile ilgili bir masal kitabı hazırladı.

Yazar Tamer Dursun’un kaleme aldığı “Berkin ile öfkeli padişah” kitabı, ile ilgili sosyal medya üzerinde Berkin üzerinden rant elde etmek isityorlar şeklinde, tepkilere neden oldu.Konuya ilişkin Berkin’in ailesini evlerinde ziyaret ettiklerinin altını çizen Kaynak Yayınları Genel Yayın yönetmeni Sadık Usta, “Ailesini üzmek de haddimize değildir. Kendilerine, onlar kitabın basılmasını bizden istemedikleri sürece de yayımlamayacağımızı ifade ettik” dedi.

‘BİZİM BİLGİMİZ YOK’

Tartışma, oyuncu Barış Atay’ın sosyal medya'da  “Yaptığınız fırsatçılıktan başka bir şey değil” tepkisini göstermesiyle başladı.Atalay'ın mesajından hemen sonra Elvan ailesinin resmi Twitter hesabından, “Bizim bilgimiz yok. Şiir yazanlar bile bize danışırken hiç haberimiz olmayan bir kitabın basılıp satışta olması!” mesajı paylaşıldı. Bunu üzerine tartışma büyüdü ve sosyal medyada çeşitli yorumlar yapıldı.

    :

    :

    :

    :

    "Berkin Elvan ile ilgili kitap satılacak mı ?" hakkında Tweetler

    DİĞER KÜLTÜR & SANAT HABERLERİ