Mayami'ye akşam namazına gidiyoruz!

23 Mart 2016 - 11:49
Türkiye Cumhuriyeti Miami Başkonsolosluğu’na/ Miami-Florida

Saygıdeğer yetkili!

Bildiğiniz üzere devletimiz için hayırlı hizmetler yapmış bulunan hayırsever bir iş adamımız, evladını Disneylend’e götürmek niyetiyle gittiği Amerika’da, kendisine çeşitli suçlar isnat edilerek tevkif edilmiştir. Bu durum hepimizi derinden yaralamıştır. Çünkü bu millet, ne çektiyse okumuşların elinden çekmiştir. Amerika’daki bu sözde okumuş(!) savcı, bizim Türk misafirperverliğini göstermek amacıyla sosyal medya yoluyla yaptığımız: “yengeyi de al gel” tarzı çağrılarımıza olumsuz yanıtlar vermiştir. Ama bu savcı, rakıyı da şiş kebabı da bilmektedir, ilginçtir.

Kefenlerini giyip her daim haksızlıkların üzerine yürümeyi kendine adet edinmiş bu milletin fertleri olarak, bu savcıyı ve Amerikan adalet sistemini protesto etmek amacıyla, Miami sınırları içinde bir protesto eylemi düzenlemek niyet ve azmindeyiz. Bu amaçla Miami sınırları içinde bize bir cami tahsis edilmesi, eğer cami yok ise namazımızı eda edeceğimiz başka bir alanın düzenlenmesi isteğini bilgilerinize sunarız.

Arkadaşlarımız ucuz bilet bulur bulmaz vize işlemlerine başlanacaktır. Bu işlemlerde de arkadaşlarımıza kolaylık sağlamak için elinizden geleni yapacağınıza güvenimiz tamdır. Protestomuzun daha etkili olması amacıyla, tahsis edilecek alana atla gelmek isteyen binici kardeşlerimiz için ayrıca at tedarik edilmesi hususunu da bu vesileyle bildirmek isteriz.

Sizden gelecek cevaba istinaden katılacak kişi sayısı sonradan bildirilecektir.

Gereğini bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

İmza: Öl de ölelim Platformu.

    :

    :

    :

    :

    "Mayami'ye akşam namazına gidiyoruz!" hakkında Tweetler
    YAZARIN DİĞER YAZILARI
    https://twitter.com/KarsiGazete