MİÇAM (Millet İçin Çalma Merkezi) Alo MİÇ Hattı...

6 Aralık 2015 - 19:04
Alo 642 Millet İçin Çalıyorum hattına hoş geldiniz! For ingiliş pres nayn. Değerli üyelerimiz! Yaklaşan 1 Kasım seçimleri nedeniyle yalnızca “oy çalma” servisimiz hizmet vermektedir. Diğer servislerimiz şu anda bakım aşamasındadır. Bu durum bir bakıma gözleme ve sonuçları görme olarak düşünülebilir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
(Fon müziği olarak: “Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli. Alıştım hasretine, gel desen gelemem ki” şarkısı çalmaktadır. Vatandaşı 150 metreden selamlama vurgusu verilmek istenmiş olabilir.)
Oy çalmak için 1’e, daha önce oy çalmak için başvurmuşsanız 2’ye, oy çalma başvurunuzun kabul edilip edilmediğini öğrenmek için 3’e, nerede oy çalacağınızı öğrenmek için 4’e, nasıl oy çalacağınızı öğrenmek için 5’e, oy çaldıktan sonra ne yapacağınızı öğrenmek için 6’ya, oy çalma konusunda farklı fikirleriniz varsa 7’ye, Fuat Avni isimlerinizi tvitırda ifşa ederse ne yapacağınızı öğrenmek için 8’e, “Çalıyorsam millet için çalıyorum, sana ne?” diyerek Fuat Avni’ye saydırmak istiyorsanız lütfen 0’a basınız.
Operatöre bağlanmak için lütfen bekleyiniz!
Şu anda bütün operatörlerimiz diğer üyelerimize hizmet vermek vermektedir. Lütfen daha sonra tekrar arayınız!
Sayın üyelerimiz! Servisimize sonraki aramalarınızda da ulaşamazsanız kafanıza takmayın. Sandıklarda müşahit olarak görev alacak “Oy ve Ötesi” elemanlarına müdahalelerde bulunmak için, oylar sayılırken oy verdiğiniz sandığın yakınlarında bulunmanız bile bize en önemli katkıyı sağlayacaktır. Unutmayın! Millet için çalmak, en kutsal görevdir!
Alo 642 MİÇ hattını aradığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz!

    :

    :

    :

    :

    "MİÇAM (Millet İçin Çalma Merkezi) Alo MİÇ Hattı..." hakkında Tweetler
    YAZARIN DİĞER YAZILARI
    https://twitter.com/KarsiGazete