Erdoğan’dan CHP’li Nazlıaka’ya: Dans etme Fatiha oku

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin’de yakılarak, öldürülen Özgecan Arslan’a rahmet dilemesinin ardından, CHP’li Aylin Nazlıaka’nın, cinayeti protesto etmek için yaptığı danslı eyleme gönderme yaparak, ‘Ya sen biliyorsan bir Fatiha oku’ dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka’nın, Arslan’ın öldürülmesini protesto etmek için yaptığı danslı eyleme tepki gösterdi.

"BİLİYORSAN FATİHA OKU"

Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni’ne katılan Erdoğan konuşmasında, “Hunharca katledilen Özgecanımızın öldüğü gün dans ediyorlar. Ya sen biliyorsan bir Fatiha oku, bilmiyorsan rahmet dile. Ölüm karşısında, acı karşısında dans etmek nedir bizim kültürümüzde. Belli, tabi ateş düştüğü yeri yakar” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Özgecan Arslan cinayeti ardından oluşan hassasiyetin yeni bir dönem açacağını, davanın takipçisi olacağını da belirterek, “Bu olay hepimizin kızının başına gelebilirdi. Bu olayı hassasiyetle sahiplenmedikçe mesafe alınamaz” dedi.



 

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan’dan CHP’li Nazlıaka’ya: Dans etme Fatiha oku" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ