Latif Erdoğan isim verdi, jet hızı ile yalanlandı

'Bir kadına yakışmayacak kaset' diyen Latif Erdoğan, gelen tepkiler üzerine 'Akşener kaseti montajdır' demişti.
MHP milletvekili Meral Akşener için "paralelcilerin elinde bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetler var. Dolayısıyla o artık bir esire durumundadır" diyen Latif Erdoğan, kasedi kendisine getiren kişinin Gazeteci ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil olduğunu iddia etti.

JET HIZI İLE KARŞILIK VERDİ

Mustafa Yeşil ise söz konusu iddiaya jet hızıyla cevap verdi. Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Yeşil, "Meral Hanım'a attığı iftirayı kapatmak için bir başka iftiraya sığınan rezil adam Latif Erdoğan; iftira iftirayı aklamaz, sadece sahibini haklar" diyerek Latif Erdoğan'a tepki gösterdi.

SAVCILIĞA VEREBİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

A Haber'de yayınlanan Gece Ajansı programında, Cemil Barlas'ın "Meral Akşener'in de mi kaseti var, nasıl ele geçirdiler?" sorusuna gülerek "Cemil Bey'in dediği çok önemli. Paralel yapının elinde bir kadına yakışmayacak kasetler var. O da kaseti olan biridir ve şu an esaret altındadır" cevabını veren Latif Erdoğan, gelen tepkiler üzerine kişisel Twitter hesabından bir açıklama yaparak, var olduğunu iddia ettiği kasetin montaj olduğunu ve kaseti kendisine izletmek isteyen kişinin adını savcılıkta verebileceğini söylemişti.

    :

    :

    :

    :

    "Latif Erdoğan isim verdi, jet hızı ile yalanlandı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete