​Meral Akşener eve kapandı!

MHP’nin 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı göstermediği partinin ağır toplarından Meral Akşener telefonlarını kapattı.
Akşener’in neden aday gösterilmediğine ilişkin sorulara muhatap olmamak için telefonlarını kapattığı ve kimseyle görüşmek istemediği belirtildi. İstanbul’daki evine kapanan Akşener’in önümüzdeki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

ADAY SAYISI ARTTI

MHP Lideri Devlet Bahçeli, önceki gün sabaha karşı milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Bahçeli aday tespit komisyonunda görevlendirdiği Genel Başkan Yardımcıları; Şefkat Çetin, Oktay Öztürk, Edip Semih Yalçın ile Mevlüt Karakaya ile sabah saat 04.00’e kadar Genel Merkez’deki makamında çalıştı.

MHP, bu seçimde aday adaylığı başvurularından ücret almadı. Bu nedenle 7 Haziran’a göre milletvekili aday adayı sayısında 400 civarında artış oldu. 7 Haziran’da bin 670 kişi aday adaylığı başvurusu yaparken, bu sayı 1 Kasım için 2 bin 100’ü buldu.

IĞDIR VE KARS DEĞİŞTİ

MHP, 7 Haziran seçimlerinde kıl payı vekilliği kaçırdığı Iğdır ve Kars’ta da adaylarını değiştirdi. 7 Haziran’da Iğdır’dan aday gösterilen İsa Yaşar Tezel listeye alınmadı. Yerine öğretim üyesi Yakup Kumtepe aday gösterildi.

Geçen seçimde Kars birinci sıra adayı yapılan Taner Gökçe’de yeni listede şans bulamadı. Gökçe’nin yerine turizmci Erkan Koçali milletvekili adayı yapıldı.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "​Meral Akşener eve kapandı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete