R. T. Erdoğan'ın Yazılmamış Anıları - Fasıl 3

Erdoğan'ın anatomisini mizahi bir dille çizen Oran, yazı dizisinin üçüncüsünü paylaştı.
İşte Baskın Oran'ın o yazısı...

01 AĞUSTOS 2015
– Endonezya’da dünyanın dördüncü büyüğü olan İstiklal Camii var. Cuma’yı orada eda edeceğiz, Allah (c.c) kabul etsin, amin.

Cemaat oturmuş imamı bekliyor, ben herkesin ortasında dikelip namaza başladım. Saray fotoğrafçımız da hemen çekmeye başladı. Boyum da uzundur, rabbime şükür. İnsanlar bakıyor. Ne olduğunu anlayamadılar.

Ama Türk milleti anlayacaktır. Bu foto erken seçimde milyon oy değerindedir. Altına da, “Cuma namazını Endonezya'da kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk sünneti kıldığı sırada camideki insanlar tarafından dikkatle izlendi” diye yazacak bizimkiler.  

02 AĞUSTOS – Attila Taş diye dördüncü sınıf bir şarkıcı vardır, yine haddini aşıp şöyle bir tivit atmış: “Herkes oturduğunda ben namaza durucam, tam o anda çek panpa!” Memlekete dönünce görürsün sen.

Bugün öğrendim, Tayland’da krala hakarete cezanın üst sınırı 35 yıl. Bizde ise sadece 4. Bunu da hemen halletmeliyiz.

03 AĞUSTOS – Askerî Şura’da Musa Çitil’i tümgeneralliğe terfi ettirdik. Vatan hainleri derhal ayağa kalktı, neymiş efendim, Çitil hakkında 1993-94’te 13 köylünün öldürülmesinden 13 kez müebbet istenmişmiş.

05 AĞUSTOS - Almanya’da iki gazeteci devletin sosyal medyayı daha sıkı kontrolü için hazırlanan planı ele geçirip yayınlıyorlar, federal başsavcı görevini yapıp bunlar hakkında “vatana ihanet”ten soruşturma açıyor.

Hemen feryatlar başlıyor, vay efendim basın hürriyetimiz. Başsavcı diretiyor, bunun üzerine içişleri bakanı adamın emekliye sevkini istiyor, Merkel de bu bakanı destekliyor!

Yav, bu nasıl şeydir? Bu Almanya’da HSYK yok mudur? Bu Merkel’i doğduğuna pişman mı edersin, Yüce Divan’a mı götürürsün, Divan-ı Harbe mi verirsin, yoksa sabaha mı bırakırsın? Alman milliyetçileri bunlardan birini sonunda yapacaklardır, inşallah. 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

    :

    :

    :

    :

    "R. T. Erdoğan'ın Yazılmamış Anıları - Fasıl 3" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete