'Cüneyt Çakır'dan hala nefret ediyorum'

Paris Saint Germain ile Chelsea arasındaki şampiyonlar ligi 2. tur maçını yöneten Cüneyt Çakır, Ada basınının gözüne giremedi.
Cüneyt Çakır'ın Manchester-Real Madrid maçında Nani'ye kırmızı kart göstermesini unutamayan İngiliz basını, Paris SG-Chelsea karşılaşmasındaki başarılı yönetimine rağmen Çakır'ı topa tuttu.

Mücadelede iyi bir yönetim gösteren Cüneyt Çakır, geçmişte Manchester United ve Real Madrid arasındaki maçı yönetmiş, eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

GÖZLER CÜNEYT ÇAKIR'DAYDI

Özellikle Nani'yi attığı pozisyon Ada basınında günlerce konuşulmuştu. İşte bu maçı unutmayan Ada basını, Paris SG-Chelsea maçında bir kez daha gözlerini Çakır'a çevirdi.

Daily Telegraph'tan Christopher Dale, maç sırasındaki yorumunda, "Tek söylemek istediğim şey, Nani'yi oyundan attığı için Çakır'dan hâlâ nefret ediyorum" ifadelerine yer verirken Çakır'ın sertliğe izin verdiğini belirtti.



Gazete ayrıca David Luiz'in, Fabregas'ı formasından çektiği pozisyonda kart çıkmamasına da tepki gösterdi.
Daily Mail gazetesi de Çakır'ın verdiği kararları eleştirmekten geri kalmadı.



PSG'nin genç yıldızı Verratti'nin (üstte), Hazard'a yaptığı hareket sonrası sarı kart görmesinin yanlış olduğunu belirten gazete, " İtalyan yıldız sarı kartla kurtulduğu için şanslıydı" ifadelerini kullandı.

The Guardian ise Çakır'ın kart konusunda toleranslı davranmasının yanlış olduğunun altını çizdi.

    :

    :

    :

    :

    "'Cüneyt Çakır'dan hala nefret ediyorum'" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ