Selfie modasına Bakan Yıldız da uydu

Kayseri’de bir programa katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, son zamanların selfie pozu modasına uydu. Yıldız, önce selfie pozu verdi ardın gazetecilerle kendisinin selfie pozunu çekti. Selfie, kişinin kendi fotoğrafını...
Kayseri’de bir programa katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, son zamanların selfie pozu modasına uydu. Yıldız, önce selfie pozu verdi ardın gazetecilerle kendisinin selfie pozunu çekti.

Selfie, kişinin kendi fotoğrafını bilhassa akıllı cep telefonu ya da webcam ile çekip sosyal medyada paylaşması anlamına geliyor. Son günlerin revaçta modasına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da uydu. Kayseri’de sıkıştırılmış doğalgaz dolum istasyonu açılışına katılan Bakan Yıldız, kurdele kesimi sonrası Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı’nın selfie çekimi için poz verdi. Dolum yapılan otobüsün yanında verilen bu pozun ardından gazeteciler de Bakan Yıldız’dan benzer bir fotoğraf çekmesi talebinde bulundu. Bunun üzerine Yıldız, bir gazetecinin cep telefonunu alarak basın mensupları ve kendisinin fotoğrafını çekti.



    :

    :

    :

    :

    "Selfie modasına Bakan Yıldız da uydu" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ