​ABD'de yine bir öğretmen skandalı

ABD'de yine bir öğretmen skandalı yaşandı. ABD'nin Milwaukee şehrinde bir öğretmen, öğrencisiyle sınıfta öpüşürken yakalandı.
ABD’nin Milwaukee şehrinde bir öğretmenlik yapan April Novak hakkında, 16 yaşındaki öğrencisiyle sınıfta defalarca cinsel ilişkiye girdiğinin ortaya çıkması üzerine dava açıldı. 100 bin dolar kefaletle serbest bırakılan Novak’a eşi tarafından da boşanma davası açıldı. Novak, olayın anlaşılmasının ardından görevinden istifa etti.

Aynı okuldan başka bir öğretmenin fark ettiği durum skandalı ortaya çıkardı. Meslektaşını o halde gören öğretmen okul yönetimine haber verdi.

OKULDA DEFALARCA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

Olayın duyulması üzerine gözaltına alınan April Novak’ın, 16 yaşındaki öğrencisiyle ekim ayı ortalarında ilişki yaşamaya başladığı ve okul sınırları içinde defalarca cinsel ilişkiye girdiği de iddia edildi.

New York Daily News’in haberine göre; 30 yaşındaki öğretmen, soruşturmayı yürüten emniyet güçlerine, öğrencisinin yaşının farkında olmasına rağmen birbirlerine karşı çok güçlü bir istek duymalarını nedeniyle böyle bir durumun yaşandığını söyledi.

EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Okul yönetimi tarafından 12 kez cinsel saldırıyla suçlanan öğretmene eşi tarafından da boşanma davası açıldı.

Ağustos 2013′te Menomonee Falls Lisesi’nde çalışmaya başlayan Novak, 100 bin dolar kefaletle serbest kaldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatınca, Novak’ın okuldaki görevinden istifa ettiği öğrenildi.

    :

    :

    :

    :

    "​ABD'de yine bir öğretmen skandalı" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete