İGDAŞ faturalarında yeni dönem! Vatandaş isyan etti

İGDAŞ’tan yapılan açıklamada, abonelere faturalarını kredi kartıyla vade farksız 3 taksitle ödeme imkanı sunulduğu belirtildi.
Yeni yıl zamları ile birlikte doğalgaz, elektrik ve su faturaları da el yakmaya başladı.



Özellikle doğalgaz ve elektrik faturalarını ödemekte zorlanan vatandaş isyan etme noktasına geldi. Sözcü TV’den Turgut ERAT kapı kapı gezdi “faturanız ne kadar geldi” diye sordu. Bir vatandaş yetkililere “ölmemizi mi istiyorsunuz?” dedi.

Öte yandan İGDAŞ’ kredi kartıyla vade farksız 3 taksitle ödeme imkanı sunulduğu belirtildi.

Kış aylarının yüzünü iyice göstermesiyle düşen hava sıcakları, ısınma giderlerini artırdı. İstanbulluların rahat, güvenli ve verimli ısınması için kentin her köşesine kesintisiz bir biçimde doğalgaz dağıtımını gerçekleştiren İGDAŞ, abonelerine faturalarını, kredi kartlarıyla vade farksız 3 taksitte ödeme imkânı sunuyor. Bu kampanyada Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, HSBC Bank, İş Bankası, TEB, Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Burganbank yer alıyor. Katılım şartları bankadan bankaya farklılık gösteren kampanya hakkında daha detaylı bilgiye www.igdas.com.tradresinden ve bankaların şubelerinden ulaşılabilir. Kampanyada Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, HSBC Bank, İş Bankası, TEB, Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Burganbank yer alıyor.

Kaynak:sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "İGDAŞ faturalarında yeni dönem! Vatandaş isyan etti" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete