Ünlü manken Lanetli Anahtar için cübbe ve sarıkla sokağa çıkarsa...

Bir zamanların ünlü manken ve film yıldızı Yaşar Alptekin, film çekimi için geldiği Amasya'da "cin çıkaran hoca" rolüne daha iyi adapte olmak için cübbe ve sarıkla sokağa çıkınca başı derde girdi.
Bir zamanların ünlü manken ve film yıldızı Yaşar Alptekin, film çekimi için geldiği Amasya'da "cin çıkaran hoca" rolüne daha iyi adapte olmak için cübbe ve sarıkla sokağa çıkınca başı derde girdi. 

CİN ÇIKARTAN HOCA
 
Bir zamanların ünlü mankeni ve film yıldızı Yaşar Alptekin, film çekimi için geldiği Amasya'da üstlendiği 'cin çıkartan hoca' rolünü daha iyi adapte olmak için giydiği cübbe ve başındaki sarık ile geç saatlerde sokaklarda dolaşırken kıyafetinden şüphelenen bir vatandaş tarafından polise şikayet edildi. Alptekin, ihbarı üzerine polis tarafından kimlik sorgulamasına tabi tutulduğunu söyledi.

ROL GEREĞİ BÖYLEYİM
 
Bir zamanların ünlü mankeni ve film yıldızıyken 42 yaşında maneviyata yönelmesinin ardından 11 yıldır namaz kılıp gündelik hayatta da rolüne benzer şekilde giyindiğini anımsatan 53 yaşındaki Yaşar Alptekin, "Rol gereği böyleyim ama aslında gündelik hayatta da böyleyim. Ama bu kadar abartılı değilim yani. Sarıkla dolaşmıyorum. Yine takkem var. Sarığı ancak Cuma günleri takıyorum. Efendimizin sünneti doğrultusunda sürmemi sürüyorum" dedi.

LANETLİ ANAHTAR
 
Amasya'da çekimleri başlayan Lanetli Anahtar adlı filmdeki rolünü özetleyen Yaşar Alptekin, şöyle konuştu; "Filmin konusu gençler tatil amaçlı Amasya'ya geliyor. Yağmura tutuluyorlar. Yağmurdan korunmak için bir eve sığınmak zorunda kalıyorlar. Fakat evin kapısı kapalı. Zar, zor bir anahtar buluyorlar bir yerden. Evin kapısını açıyorlar ve içeri giriyorlar. Tahmin etmedikleri bir şey var. Ev üç harfliler tarafından sahiplenmiş vaziyette. Ve bu üç harfliler gençlere musallat oluyor. Dolayısıyla da sırasıyla insanlar ölmeye başlıyor. Böyle bir korku ve gerilim filmi. Ben bu filmde Osman Hoca'yı canlandırıyorum. İçine üç harfli giren bayanın içinden çıkarmak için bir ilaç, dua sistemiyle birlikte o üç harflileri içinden çıkarmaya çalışıyoruz."
 

    :

    :

    :

    :

    "Ünlü manken Lanetli Anahtar için cübbe ve sarıkla sokağa çıkarsa..." hakkında Tweetler

    DİĞER KÜLTÜR & SANAT HABERLERİ