Kenan Işık neden uyutuluyor?

Rutin sporunu yaparken yere yığılarak kafasını çarpan Ünlü tiyatrocu ve spiker Kenan Işık'ın yoğun bakım süreci 10 gündür devam ediyor.
Rutin sporunu yaparken yere yığılarak kafasını çarpan Ünlü tiyatrocu ve spiker Kenan Işık'ın yoğun bakım süreci 10 gündür devam ediyor. Hayranları günlerdir gözlerini açmayan oyuncunun sağlık durumunu merak ediyor. Eşi Beril Işık, durumunun iyiye gittiğini sadece geçirdiği kazanın ağır olması nedeniyle iyileşme sürecinin uzun olduğunu ve sabırlı olmak gerektiğini belirtti.
"OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

Kenan Işık'ın sağlık durumuyla alakadar olumsuz dedikodulardan rahatsız olduğunu dile getiren eşi Beril Işık, hastane doktorlarının yapacakları açıklamaların dikkate alınmasını istedi. Kamuoyunun uzun uyutulma sürecini farklı yorumladığını fakat sağlık açısından bunun gerekli olduğunu ifade eden Beril Işık, "Kafasını çarpması nedeniyle beyninde oluşan ödemin giderilmesi için hareket etmemesi gerekiyor. O nedenle günlerdir uyutuluyor. Ancak bu bir risk değil. Durumu stabil, tedavisi dikkatli şekilde devam ediyor. Beynin iyileşmesi ve kendini toparlaması için zaman tanınıyor. Olumsuz bir durum yok" dedi.

Kenan Işık'ı sanatçı dostu Mehmet Aslantuğ, Prof. Dr. Mesut Parlak ve İlter Oltaylı ziyaret edip eşi Beril Işık'tan bilgi aldılar.

    :

    :

    :

    :

    "Kenan Işık neden uyutuluyor?" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ