close

İrfan Değirmenci ustream 25 mart yayını

Kanal d'de sabah haberlerini sunan İrfan Değirmenci'ye YSK tarafından 25 Mart'ta yayın yasağı getirilmişti. Bunun üzerine değirmenci yayınını ustream üzerinden yapma kararı aldı. Değirmenci, programını aynı saatte usream üzerinden yayınladı.

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Kanal D'nin sabah haber programı sunucusu İrfan Değirmenci, 25 Mart'ta YSK tarafından kendisine verilen ekran yasağını ustream üzerinden yaptı. 

Haftalardır konuşulan 25 Mart'ta kopacak fırtına söylentileri üzerine kararın 'manidar' olduğunu söyleyen Değirmenci'nin “İrfan Değirmenci İle Günaydın” programı aynı saatte ustream üzerinden yayınladı.

İrfan Değirmenci'nin yasak üzerine attığı tweetleri;

"Şimdi yarın 25 Mart ya,şu an aldığımız bir son dakika haberine göre yarın ve Çarşamba sabahı Ysk bizim yayını 2 gün daha durdurmuş! Ahahaha!

25-26 Mart sabahında YSK kararı gereği İrfan değirmenci İle Günaydın yerine yine belgesel yayınlanacak. Hay bin yasak!

Madem 25-26 Mart'ta bana ekran yasak.O halde bir büyüğümüzün dediği gibi yasakları yasaklayalım ve sabah ustream üzerinden buluşalım mı?

Bir konuyu açıklığa kavuşturayım,Benim 25/26 Mart sabahı Türkiye'de herhangi bir tv ekranında görünmem yassakkkk gardaşım yassak!

2 gün öncesine kadar facebook hesabı açmayı başaramayan ben,bugün Nasa'da çalışacak kıvama geldim hamdolsun. Ustream adresini paylaşacağım:)

1-Yasağın gerekçesini merak edenler var,gözümün üstünde kaşım var
2-"Olsun,her yerde haber var" diyenler sıra size gelince ben de öyle derim

Korkmuyorum,titreme de yok bende,sadece gülüyorum...

Elektrik kesilmez internet bakıma alınmazsa yarın sabah bir başka buluşuyoruz:)) "

    :

    :

    :

    :

    "İrfan Değirmenci ustream 25 mart yayını" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ