CHP’li İnce’nin olağanüstü kurultay ısrarı bitmiyor

7 Kasım seçimlerinde alınan sonuçların ardından, her fırsatta partisini olağanüstü kurultaya davet eden ve genel başkanlığa da adaylığını koyan CHP’li Muharrem İnce, bu talebini bir kez daha yineledi.
Daha önce CNN Türk’te katıldığı bir TV programında CHP’nin olağanüstü kurultaya gitmesi ve yeni genel başkanını seçmesi yönünde çağrı yapan İnce’ye, İstanbul ilçe örgütlerinden tepki gelmişti. İlçe örgütleri İnce’nin çağrısını ‘yersiz ve zamansız’olarak nitelendirirken, Ocak ayında zaten olağan kurultay yapılacağını da hatırlatmıştı.

İnce, olağanüstü kurultay ısrarını, partililere gönderdiği yazılı açıklamayla devam ettirdi. İnce şöyle dedi: “Devrimci geleneğimizi sürdürelim. Olağanüstü kurultayda liderimizi seçelim, olağan kurultayda da ülkenin sorunlarını konuşup çözelim. 

İnce’nin partililere yolladığı açıklamada “Olağanüstü kurultayımızı toplayalım. Olağanüstü kurultayda tüzüğümüzün öngördüğü aday olma koşullarını sağlayan herkes aday olsun, yarışalım, genel başkanı seçelim. Olağanüstü kurultayda seçilen genel başkanın elini rahatlatalım, olağan kurultaya tek aday olarak girsin”ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "CHP’li İnce’nin olağanüstü kurultay ısrarı bitmiyor" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete