Taksiciler müşterilerden şikayetçi: Öpüşmeyin!

İstanbul'da taksicilerin en çok, trafik yoğunluğunu gördüğünde araçtan inen, bozuk parası olmayan, trafik kurallarının ihlalini isteyen ve aşırı alkollü müşteriler ile araçlarında öpüşen çiftlerden şikayet ettikleri ortaya çıktı
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) ile İstanbul Psikoloji Okulu işbirliğiyle düzenlenen ve Haliç Üniversitesi Psikoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sevda Bıkmaz ve Prof. Dr. Arşaluys Kayır tarafından verilen psikoloji eğitimlerinde taksiciler şikayetlerini dile getirdi.

EN SEVMEDİKLERİ ŞEY: ÇİFTLERİN ÖPÜŞMESİ

Eğitim programı içerisinde taksicilerden gelen şikayetleri değerlendiren proje grubu, İstanbul'daki taksicilerin en sevmediği şeyin, bazı çiftlerin araçlarında öpüşmesi olduğunu belirledi.

BOZUK PARASI OLMAYAN...

Araştırmada, trafik yoğunluğunu gördüğünde taksiden inen, bozuk parası olmayan, agresif, uygun olmayan yerlerde binmek veya inmek isteyen, acelesi olduğu için trafik kurallarının ihlalini isteyen, aracını aşırı kirleten ve hayvanlarını kafessiz bir şekilde taksiye alan ya da aşırı alkollü müşterilerin de taksicilerin sevmediği diğer müşteri tipleri olduğu tespit edildi.

 
  • Şevket Çamur
    haklılar Şevket Çamur - 3 Şubat 2015 Adamlar haklı, Hepsi çok profesyoneller. Hiç arkayı dikizlemezler, kadınları kesmezler. Akşam araclarına binen kadına orospu muamelesi yapmazlar. Trafik kuralarına uyar, diğer araçlara ve yayalara edepli davranırlar. Seçilmiş kişilerdir. Yanlarında biraz daha özenli davranmalıyız.

:

:

:

:

"Taksiciler müşterilerden şikayetçi: Öpüşmeyin!" hakkında Tweetler

DİĞER YAŞAM HABERLERİ