Diyarbakır Valisi: Sur`daki sürecin önemli aşaması geçildi

Diyarbakır Valisi: Sur`daki sürecin önemli aşaması geçildi.
Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Sur İlçesi`nde devam etmekte olan sürecin önemli aşamasının geçildiğini belirterek, "Umuyorum ki, kısa bir süreçte burası tamamlanır ve Diyarbakır huzurlu günlerine tekrar kavuşur" dedi.

Vali Hüseyin Aksoy, kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle 3`üncü toplantısını iş dünyası temsilcileriyle yaptı. Daha önce İslami sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gazetecilerle bir araya gelen Vali Aksoy, bugün de iş dünyasıyla Devlet Su İşleri (DSİ) misafirhanesinde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 

"SÜRECİN ÖNEMLİ AŞAMASI GEÇİLDİ"

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Vali Aksoy, Sur İlçesi`nde devam etmekte olan sürecin önemli aşamasının geçildiğini belirterek, "Diyarbakır`da iş dünyasıyla bir araya gelmek adına bu kahvaltılı programımızı gerçekleştirdik. Özellikle iş dünyamızın önerilerini, sorunlarını konuşmak ve onlara ne tür çözümler üretebiliriz adına bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Özellikle Sur İlçesi`nde devam etmekte olan sürecin önemli aşaması geçildi.

Umuyorum ki, kısa bir süreçte burası tamamlanır ve Diyarbakır huzurlu günlerine tekrar kavuşur. Bu amaçta önümüzdeki dönemlerde yapılacak çalışmaları hep birlikte değerlendireceğiz"
dedi. 

Kaynak: Ahmet Ün Diyarbakır

    :

    :

    :

    :

    "Diyarbakır Valisi: Sur`daki sürecin önemli aşaması geçildi" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete