close

Mısır güvenlik güçleri turistlere ateş açtı: 12 ölü

Sarı-kırmızılılar, formaya 4. yıldızı taktıktan sonra şampiyon takıma 8 takviye yaptı. Ancak Türk Telekom Arena'da 2 puan bırakılan Mersin İdmanyurdu maçı, sahada yeni transferler olmadan tamamlandı. Fenerbahçe'de ise bu sayı 6 oldu.
Son şampiyon Galatasaray , taraftarı önünde çıktığı ikinci maçı da kazanamadı. Mersin İdmanyurdu karşısında yenik duruma düşen Cimbom, Lukas Podolski'nin golüyle beraberliğe razı oldu.

İlk 4 haftada 7 puan kaybedilmesinin şokunu yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar, ilginç bir gerçekle de yüzleşti. Maç sonunda 3 kupalı takıma yapılan takviyelerden, golü atan Alman yıldız da dahil biri bile sahada yoktu.

2'Sİ ÇIKTI, 3'Ü KULÜBEDE, 3'Ü TRİBÜNDE 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmanın 84. dakikasında Jose Rodriguez'in yerine Emre Çolak, Lukas Podolski'nin yerine ise gençgolcü Sinan Gümüş'ü sahaya sürdü.

Beşiktaş 'tan 600 bin Euro'ya alınan kaleci Jason Denayer, Manchester City'den kiralanan Belçikalı stoper Jason Denayer ve İngiltere Championship'ten gelen 26 yaşındaki orta saha Jem Paul Karacan ise karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Transferin son günü Borussia Dortmund'dan gelen Kevin Grosskreutz'un, FIFA'ya imzasız evrak gönderilmesi nedeniyle lisansı çıkarılamadı.

Yoğun eleştiriler altında sözleşme imzalanan Bilal Kısa, Konyaspor maçında olduğu gibi ilk 18'de yer almadı. Inter'e kiralanan Alex Telles'in yerine savunmanın solunda görev yapan Lionel Carole ise kırmızı kart cezası sebebiyle Mersin İdmanyurdu karşısında takımını yalnız bıraktı.

FENERBAHÇE 'DE 8 YENİ FUTBOLCU 

Fenerbahçe'de ise ezeli rakibine göre çok farklı bir tablo ortaya çıktı. Robin van Persie ve Luis Nani'nin 60. dakikada kenara geldiği mücadelede, yeni transferlerden Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Ozan Tufan, Volkan Şen, Fernandao ve Lazar Markovic, 90 dakika sonunda sahada yer aldı.

Kaynak: Gökhan Karataş | Radikal

    :

    :

    :

    :

    "Mısır güvenlik güçleri turistlere ateş açtı: 12 ölü" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete