Erdoğan dün uydurulmuş saçmalıkları halka gerçek diye anlattı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan’a yönelik suikast iddialarına ilişkin uydurma olduğu ortaya çıkan haberleri gerçekmiş gibi anlattı.
Dün Malatya Valiliği tarafından düzenlenen kahvaltıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine hitap eden Erdoğan, ailece tehditler aldıklarını daha önce söylediğini hatırlattı.

"ÇIK ORTAYA"

@fuatavni_f’ye yüklendi: “Şimdi kızımla, şahsımla ilgili tehditler ortaya çıktı ve aylardır ortaya çıkan bir isim var. Ya, delikanlıysan çık ortaya!”

Yandaş medyanın ‘belge’ diye yayınladığı yazışmaların tamamen hayal mahsulü olduğu ortaya çıkmıştı.

Fuat avni olduğunu iddia ettikleri Emre Uslu’yla Twitter’dan yazıştığı ileri sürülen CHP’li isimler de iddiayı yalanlamıştı.

Ayrıca, söz konusu hesapların suikast haberinin yapıldığı gün açıldığı tespit edilmişti. Mesajlardaki tarihlerde de çelişkiler vardı.

@fuatavnifuat hesabı ortada yokken, bu kişilerin yazıştıkları ileri sürülmüştü. Masa başında kurgulandığının anlaşılmasından sonra yandaş medyanın manşetleri üç gündür sosyal medya ve siyaset dünyasında alay konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bütün bu gerçeklere rağmen uydurulmuş haberleri gerçek gibi sunarak, kızına yönelik bir tehdit olduğunu anlattı.

"DELİKANLIYSAN KIZININ ARKASINA SAKLANMA"

Twitter fenomeni Fuat Avni, kendisine, “Delikanlıysan ortaya çık.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anında cevap verdi.

Kısa sürede yaklaşık 10.000 RT alan paylaşımda @fuatavni_f, “Delikanlı adam kızının arkasına saklanmaya tenezzül etmez. Delikanlıysan, kızının arkasından çık (!)” ifadelerini kullandı.

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan dün uydurulmuş saçmalıkları halka gerçek diye anlattı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ