Erdoğan: Zarrab'ın tutuklanması kara paradan mı bilmem; asıl kara Pensilvanya'da

"Zirve vesilesiyle liderlerle ikili görüşmeler yapacağız"
ABD ziyareti öncesi havaalanında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 17 Aralık yolsuzluk operasyonlarının kilit ismi Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanmasına ilişkin olarak, "Bu konu ülkemizi ilgilendirmiyor, kara para aklaması mıdır değil midir bilemeyiz. Asıl kara para aklayanların ağababası Pensilvanya'da" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zirve vesilesiyle muhtelif üst düzey görüşmelerimiz olacak. Liderlerle ikili görüşmeler yapacağımız gibi iş dünyasıyla da geniş görüşmelerimiz olacak

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

ABD'deki Nükleer Zirve'de 53 ülke biraraya gelecektir. ABD'deki zirvede önemli meseleleri ele alacağız. Artan nükleer tehlike ve nükleer kaçakçılığı konularını konuşacağız. Türkiye, başta terörizme karşı mücadele olmak üzere her alanda samimi ve kapsayıcı bir uluslararası bir işbirliğinin savunucusu olmuştur. Bu zirvede bilhassa gerçekleştirilen terör eylemlerinden sonra terörle mücadelede samimi iş birliği konusunu konuşacağız. Türkiye nükleer enerjiden barışçıl amaçlardan faydalanmak için samimi bir tavır sergilemiştir.

Zirve vesilesiyle muhtelif üst düzey görüşmelerimiz olacak. Liderlerle ikili görüşmeler yapacağımız gibi iş dünyasıyla da geniş görüşmelerimiz olacak. Akademik çevrelerle de görüşmelerimiz var. Basın ve kanaat önderleriyle de biraraya gelerek son dönemdeki gelişmeleri değerlendireceğiz. 

Kaynak: T24.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan: Zarrab'ın tutuklanması kara paradan mı bilmem; asıl kara Pensilvanya'da" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete