​İpek Medya'nın önünde ilginç olay: Kim bu esrarengiz şahıs?

İpek Medya Grubu'na yapılan operasyon sonrası Mecidiyeköy'deki merkez binasında 'tanınmayan haber müdürü' krizi yaşandı.
Binaya giren ve polisin de bina çalışanlarının da tanımadığı esrarengiz şahıs, içeride yaşananları çeken bir gazetecinin telefonunu alınca ortam gerildi. Kanala haber müdürü olarak atandığını söyleyen kimliği belirsiz kişi, polise 'hırsız' diye teslim edilmesine rağmen, hakkında işlem yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Polis aracına bindirilen şahsın gözaltına alınmadığının belirtilmesi şüphe uyandırdı.

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, sendika temsilcileri ve diğer birimlerin bazı yöneticilerinin İpek Koza Medya binasına girişinden hemen sonra şüpheli kişi paniği yaşandı. Binaya giren bir kişi içeride yaşananları kaydeden bir gazetecinin telefonunu aldı. Bunun üzerine çalışanlar ile bu kişi arasında tartışma çıktı. haber müdürü olarak atandığını söyleyen kişiye "Sen gazeteci olamazsın! Gazeteci değilsin, haramisin! Hırsız!” diye tepki gösteren çalışanlar, şüpheliyi polise teslim etti. Ancak ilginçlikler bundan sonra yaşandı.

‘KİMLİĞİM VAR'

Gazetecilerin sorularına cevap vermek istemeyen esrarengiz şahıs, sadece haber müdürü olarak atandığını ancak içeride tartaklandığını söyledi. Şahsın polislere “kimliğim var” dediği öğrenildi. Şahsı götüren polislerin ısrarla ilgili şahsın gözaltında olmadığını söylemesi dikkat çekti

    :

    :

    :

    :

    "​İpek Medya'nın önünde ilginç olay: Kim bu esrarengiz şahıs?" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete