Kaç-Ak Saray'ın yeni 'istihbarat örgütü' MABİK devrede!

Ahmet Takan Erdoğan'ın Kaç-Ak Saray'da MİT'e paralel bir örgüt kurduğunu yazdı.
İşte Takan'ın o yazısı...

"400 milletvekili verin bu iş huzur içinde çözülsün" diye 7 Haziran seçimlerine giden Recep Erdoğan aldığı yenilgiyi hazmedemedi. Erken seçim kaosuna zar atarak koalisyon formüllerini yok etti. Millete yeni dayatma ise şu; "Canınızı ve midenizi düşünüyorsanız 400 vekil verin."

Yerseniz!..

Sadaka ekonomisi kamuflajlı yağma ekonomisinin sıkıntılarını daha derinden hissedeceğiz... Güvenlik tehditleri ile devam edelim. Sizlere kare kare fotoğraflar sunacağım. İlki Saray'daki son muhtarlar toplantısından.

Erdoğan, "hangi evde kim olduğunu bildirin" diyerek muhtarları ispiyonculuğa davet etmişti. Devlet adamlığına yakışır örnek bir tavır sergilemişti!.. Sonu nereye varır? Bilinmez ama Erdoğan ve dalkavukları bu işi kurumsallaştırdı.

Başbakanlıktan ayrıldıktan sonra Başbakanlık/İçişleri/Emniyet/Jandarma/MİT'in bir prototipini bin 123 odalı saraya inşa eden Erdoğan'ın gölge İçişleri Bakanı Efkan Ala üzerinden Abdülhamit döneminde kurulan hafiye sistemine benzer bir sistem için örtülü ödenekten düğmeye bastığı bilgisine ulaştık.

Bunun sivil/militer ayağının ise Türkiye genelinde hedeflenen 20 bin muhtar (bu muhtarların yandaş olabileceği ve kendileriyle çalışılabileceği üzerinde durulmuş-aht-) ile sağlanması hedefleniyor. Bunun içinde sarayda Mahalle Sorumlusu/Muhtar/Parti Üyesi/Parti Temsilcisi/Belediye Yetkilisi/Gençlik ve Kadın Kolları Üyesi/Yandaş STK üyelerinden müteşekkil bir MABİK (Mahalle Bilgi İletişim Koordinasyon Merkezi) oluşturuldu.

Efkan Ala ve Mustafa Varank'a bağlı olarak çalışan MABİK'e ulaşan bilgilerin, MİT-İçişleri Bakanlığı-Emniyet Genel Müdürlüğü ve AKP Genel Merkezi ile paylaşılarak gereğinin yapılması isteniyor. Saray'da aynı zamanda MABİK'e ulaşan bilgilerin yerine getirilip getirilmediğinin takibi içinde MABİK'e bağlı bir alt birim daha kuruldu.

AKP'de SESİK Saray'da MABİK... Bakalım nereye varacak bu abidik gubidik işlerin sonu!.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

    :

    :

    :

    :

    "Kaç-Ak Saray'ın yeni 'istihbarat örgütü' MABİK devrede!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete