Şehit cenazesinde Davutoğlu’na tepki

Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Astsubay Erdem Ertan'ın ailesi Başbakan Davutoğlu'na tepki gösterdi.
Davutoğlu cenaze töreni için Kocatepe camisine geldiği sırada, bir şehit yakını “Başbakanım hani şehit gelmeyecekti, bunların hepsi şehit annesi” dedi. Davutoğlu ise bu sözlere tepki vermedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cami avlusunda bulunan aileye taziyesi sırasında da bir şehit yakını, “Yeter artık her gün bir şehit cenazesi geliyor” diye bağırdı.

ÇOCUĞUNU GÖREMEDİ

Kocatepe Camisinde şehit Erdem Ertan’ın cenaze törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’da katıldı.

Sare Davutoğlu şehidin annesi ve hamile olan eşinin yanında yer aldı. Şehidin ailesi, cenazeyi asker selamı ile uğurladı.

Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun yanı sıra TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli de katıldı.

Ailenin tek çocuğu olan şehit astsubay ile bir yıldır evli bulunan hamile eşi de, öğretmen olarak Van’da görev yapıyordu.

Kaynak: Sözcü
  • okan korkmaz
    pes artık okan korkmaz - 11 Kasım 2015 assubayların onyıllardır haklarının gasp edilmesine seyirci kalan tayyip erdoğan ve ahmet davutoğlu daha neyi bekliyorsunuz.hukuk mezunu assubayların askeri mahkemelerde askeri hakim, askeri savcı, askeri mahkeme başkanı olmaları yıllardır subaylar tarafından engellenmektedir.nedeni general ve subayların darbe dönemlerinde aldıkları kıyak maaşları, kaymaklı tazminatları, sosyal tesislerin dağılım oranındaki imtiyazları, askeri personel kanunundaki saltanatlarını, gatada, oyakta, kıtadaki saltanatını kaybetmemektir.çünkü kim hukuku elinde tutarsa yanlışlar doğru, yolsuzluklar yollu, imtiyazlar hak olmaktadır.tsk onun için askeri hukuku subayın tekelinden subayın zincirinden çıkarmamaktadır.böylece assubaylar subaylar tarafından gasp edilen haklarını aramak için bu hakkı gasp edenler ile hukuk önünde nasıl hak arayabilsin arayamasın.subayın çalışırken ve emeklilikte aldığı tazminatlara bakarsanız birde fakülte mezunu 1 ci derecenin 4 kademesindeki aynı hizmet yılına sahip assubayın aldığına bakarsanız aradaki uçurumu görüp bunun nasıl bir subay saltanatı olduğunu anlarsınız.onun için kahraman assubay şehidimin önündeki bu sahte duruşlar bizi iğrendiriyor.nur içinde yat şehidim..

:

:

:

:

"Şehit cenazesinde Davutoğlu’na tepki" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete