close

Sırrı Süreyya'dan NTV'ye tokat gibi cevap

HDP'nin seçim bildirgesi için düzenlediği programda NTV'nin sorularını yanıtlayan Sırrı Süreyya Önder, canlı yayında NTV'ye fena çaktı.
Sırrı Süreyya Önder, canlı yayında Dabutoğlu'nun çözüm süreciyle ilgili beyannamelerinde yer almamasına ilişkin soru karşısında matbaa cevabını verdiğini hatırlatan muhabiri ters köşe etti.

Önder'e çözüm süreciyle ilgili AKP'nin açıklamalarından sonra fikrini soraun NTV muhabiri sorduğuna soracağına pişman oldu.

NTV muhabirine Önder'in cevabı şu şekilde oldu;

Ayrıntılarına gerek yok bütün halkların hafızasında Dolmabahçe'de okuduğumuz metin… O metnin gayet genişlemiş bir şekilde içini doldurarak biraz daha detaylandırılmış olarak seçim beyannamesinde dile getirilecek.

Fakat hazır NTV'yi yakalamışken NTV biraz fazlaca iktidarın kapsama alanı girdi. Hazır da canlı yayındayken korsan bir şey söyleyeyim.



Kimse o Başbakan'ın karşısına geçip soruyorlar orada gazeteciler var adam diyorlar çözüm süreci ne oldu? Suya düştü! Su ne oldu? İnek içti! İnek ne oldu? Dağa kaçtı! Dağ ne oldu? Yandı bitti kül oldu!

PARAYI BULMUŞSUNUZ BULACAĞINIZ KADAR ZATEN

Arkadaşlar buradan ana akım medyaya sesleniyorum. Bakın siz yanlı yayın yaptığınız zaman Gezi direnişinde ne hale geldi halkın tepkisi gördünüz. İtibarınız kalmadı.

Para yerine girsin parayı bulmuşsunuz bulacağınız kadar... Biraz itibara insan onuruna çalışın diyorum. Bunu derken de emekçileri tenzih ederek söylüyorum.

NTV MUHABİRİ “EN AZINDAN” DİYE CEVAP VERDİ

NTV muhabiri de bu açıklamalar karşısında 'Ben de bir emekçi olarak en azından şunları söyleyebilirim; Bildiğim kadarı ile o soru cevap kısmında en azından kurumumuzun bir temsilcisi yoktu en azından' diyerek karşılık verdi.

WWW.KARSİGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "Sırrı Süreyya'dan NTV'ye tokat gibi cevap" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ