Erdoğan: Failleri bugün yarın çıkaracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çankırı'da halka hitap etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, fabrika açılışının ardından Çankırı Belediye Meydanı'nda toplanan yaklaşık 3 bin kişiye hitaben konuştu.

Çankırı'da bugün 74 açılış yapacaklarını, ancak son gelişmeler sebebiyle bu açılış programını iptal ettiklerini söyledi. Erdoğan, "Dedik ki 'Sadece lastik fabrikasının açılışına gelelim.' Geçen hafta da Japonya'daydık. Orada kendileriyle mutabık kaldık, bu açılışı yaptık. 74 proje, ki bunların toplam tutarı 1 milyar 332 milyon Türk Lirası yatırım bedeli olan bu eserler de Çankırı'ya hayırlı olsun" dedi.

Çankırı'dan tüm ülkeye ve milletete mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne olur bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. Bizim buna ihtiyacımız var. Terörle bu ülkede işbaşına gelmek isteyenlere, kanla iş başına gelmek isteyenlere sizin demokratik yoldan 1 Kasım'da en güzel cevabı vereceğinize inanıyorum. Zira bizim yolumuz kan yolu değildir, bizim yolumuz şiddet yolu değildir. Bizim yolumuz sevgi yoludur, bizim yolumuz aşk yoludur. Biz bu yola böyle çıktık, böyle yürüdük, böyle yürüyeceğiz" dedi.

Alanda toplananlar, 'Recep Tayyip Erdoğan', 'Türkiye seninle grur duyuyor', 'Ya Allah bismillah, Allahuekber' sloganları atarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, "Biz biliyoruz ki birbirimizi sevmedikçe iman etmiş olamayız. Öyle mi? Öyleyse bunun gereğini yapmamız lazım. Ve hanım kardeşlerimden ricam şudur; Siz birlik için, beraberlik için, kardeşlik için kapı kapı dolaşarak inanıyorum ki bu birliği, bu beraberliği, kardeşliği yaymalısınız. Zira biliyorsunuz atalarımızın güzel bir ifadesi var. Kale içeriden fetholunur. İşte bunlar da sizsiniz. Bunu siz yaparsınız. Ben buna inanıyorum" dedi.

'ELİ MOLOTOFLU GENÇLİK OLARAK GÖRMÜYORUM'

Konuşmasında gençlere de seslenen Erdoğan, "Gençler, sizler de bir şeyi unutmayacaksınız. Siz, bu milletin geleceğisiniz. Ben karşımdaki gençliği tinerci gençlik olarak görmüyorum. O gençliğin de kurtuluşuna çare olacak gençlik olarak görüyorum. Ben karşımdaki gençliği eli molotoflu gençlik olarak görmüyorum. O eli molotoflu olanların kurtuluşuna vesile olarcak gençlik olarak görüyorum. Siz elinde bilgisayarı ile, kitabı ile geleceğin karanlık günlerini aydınlatacak gençliksiniz. Ama birbirinizi Allah için sevin, menfaat için değil, makam, mevki için değil. Sadece Allah için sevin. Ve ben önünüzdeki büyüklere söylüyorum. Aman, hanım kardeşlerimize yardımcı olun. Gençlere sahip çıkalım, destek olalım" dedi.

“FAİLLERİNİ BUGÜN YARIN İNŞALLAH ÇIKARACAĞIZ”

Son terör eyleminin faturasını gördünüz. 97 vatandaşımız vahşice öldürüldü. Faillerini bugün yarın inşallah çıkaracağız. Terörün iyisi kötüsü olmaz.

Bunların tespit etmek suretiyle de gereği yapılacaktır. Ama canlı bomba olarak ölenler öldü zaten gitti.
Ama bunların arasında kimler var mesele bunları çıkarmak…

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını tamamladıktan sonra Belediyeyi ve Valiliği ziyaret edeceğini belirtirken, "1 Kasım'ın herkese hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan: Failleri bugün yarın çıkaracağız" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete