Kılıçdaroğlu ve Baykal ne konuştu?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal ile Meclis'te görüştü.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile Meclis'te görüştü. Görüşmenin ardından Baykal,"Burada adaylık konuşulmadı, yani değerlendirme paylaştık. Ben anlayışımı ifade etmeye çalıştım, seçim yöntemleriyle ilgili tercihimi, anlayışımı ifade etmeye çalıştım" dedi.

Baykal, Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti. Görüşme 35 dakika sürdü.Baykal, görüşmeye ilişkin sorulara, "Bu sürecin içinde Sayın Genel Başkan milletvekilleriyle elbette görüşüyor, görüşecek, ben de onlardan birisi olarak görüşmemi yaptım" dedi.

"Öneriniz oldu mu, adaylık konusu konuşuldu mu?" sorusuna Baykal,"Hayır burada adaylık konuşulmadı, yani değerlendirme paylaştık. Ben anlayışımı ifade etmeye çalıştım, seçim yöntemleriyle ilgili tercihimi, anlayışımı ifade etmeye çalıştım. O konularda karşılıklı değerlendirmeler yaptık" dedi.

Önseçim konusundaki soruya Baykal, "Yani benim bu konuda benim ne istediğimi şu ana kadar bilmiş oluyor olduğunuzu düşünüyorum" dedi.

KILIÇDAROĞLU: GÜZEL BİR GÖRÜŞME OLDU

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile yaptığı görüşmeye ilişkin, "Güzel bir görüşme oldu" dedi.

CHP Lideri, TBMM'deki makamında partisine mensup milletvekilleriyle görüştü.CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal da Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti. Görüşme 35 dakika sürdü.

CHP Genel Başkanı TBMM'den ayrılırken gazetecilerin, "Deniz Bey ile bir görüşmeniz oldu, nasıl geçti" sorusuna "Güzel bir görüşme oldu" yanıtını verdi.

    :

    :

    :

    :

    "Kılıçdaroğlu ve Baykal ne konuştu?" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete